Akciók lista

Olcsó Red Dead Redemption PS3 vásárlás 7850 Ft

Red Dead Redemption PS3


Red Dead Redemption PS3

Ár: 7 850 Ft

MEGRENDELEM

INGYENES SZÁLLÍTÁS
Eladó új, bontatlan Red Dead Redemption PS3 játékszoftver!
Olcsó PS3, PS2, PSP, Xbox 360, Nintendo Wii játékszoftver vásárlás és rendelés, országosan ingyenes kiszállítással!
Külső Mennyország - Kecskemét -www.kulsomennyorszag.hu

Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is.

Vicces ember ez az amerikai. Te is tudod, én is tudom, hogy a természetes kiválasztódás folyamatát előszeretettel kényszerítik ki – s fosztják meg természetes voltától – különböző fegyverek segítségével. Így tettek a vadnyugaton is. Míg a szerencsétlen őslakosok szempontjából az egész mutatvány nem mutatott túl a puszta mészárláson, a vicces ember legendákat, fabulákat és mondákat szőtt az események köré, egy egész kultuszt épített fel a vérengzésből. Megtehette, mert a történelmet a győztesek írják…

Az RDR világába csöppenve a gyarmatosítás ezen formája már lezajlott: 1911-ben járunk, a vadnyugat, mint olyan, az utolsókat rúgja. Átmeneti időszak ez: az akkori fejlett világ keresztezi a párbajhősök útját, a modern találkozása ez az antikkal. Öltönyös-nyakkendős üzletemberek és politikusok árasztják el a nyugat vadabbik felét, az ő fegyverük az írott szó, a saját érdekeik szerint formált jog. Ezt a jogot akarják ráerőltetni a szabad világra, ahol a túlélés egyetlen szabálya az, hogy te lőj elsőnek. A politikusokról amúgy is köztudott, hogy ideáik buzgó hajkurászása közben az erkölcs és az objektív igazság másodlagos szempontok. A cél szentesíti az eszközt. A Red Dead Redemption-ben te, azaz John Marston leszel az eszköze a fehér galléros bűnözőknek.

Mindenki onnan jön, ahonnan akar, vagy ahonnan szabadon engedik.

A történetről nem kívánok értekezni, senkitől sem akarom elvenni a felfedezés örömét. Annyit azért elárulhatok, hogy a szokásos Rockstar drámára számítson mindenki. Ebből ki-ki vonja le a konklúziót maga számára. Jómagam véleménye az, hogy a stúdió mindig is zseniálisan forgatta ki az adott műfaj kliséit, formálta azokat meg saját szája íze szerint – ezúttal is így lesz. A sztori kapcsán akkora nagy durranásra nem kell számítani, de a Rockstar erőssége mindig is a történetvezetés volt. Az út, ami boldoggá tesz, nem a végcél.

Tovább olvasom a leírást és a tesztet: Red Dead Redemption PS3